Heb jij er ook altijd last van dat je bril halverwege het spel beslaat? Dan is deze airsoft bril waarschijnlijk iets voor jou. Deze bril heb ik tot het uiterste mogen testen zodat ik hier een eerlijke en uitgebreide review over kan schrijven. We gaan het in dit artikel over alle goede maar ook minder goede punten hebben zodat jij na het lezen van dit artikel een keuze kan maken of deze bril bij jou past of niet.

 

De ventilator

Wat deze bril zo bijzonder maakt is de mini ventilator die ervoor zorgt dat je geen last meer hebt van een beslagen bril. De mini ventilator op de bril heeft twee verschillende standen, een zachte stand en een harde stand. Persoonlijk dacht ik dat mijn ogen snel droog zouden worden op de hardste stand, gelukkig bleek dit niet het geval te zijn en heb ik hier geen last van gehad. Een ander plus punt van de ventilator is dat er weinig geluid vanaf komt waardoor je gewoon in je camouflage pak kan blijven liggen zonder bang te zijn dat ze je horen. De plaatsing van de ventilator had van mij wel op een andere plek mogen neerzetten. Op dit exemplaar is de ventilator aan de rechterzijde te vinden en aan de linkerzijde kan de lucht eruit. Dus in het kort :

+ Bril beslaat niet
+ Ventilator heeft twee standen
+ Geluidsloos

 Plaatsing ventilator

 

De bril

De bril ziet er goed en professioneel uit. Het fijne aan deze bril is dat je gezichtsveld niet verkleind wordt en dat het glas gewoon door loopt bij de neus zijde. Door de dikkere band heb je geen last van je oren als je de bril voor een langere tijd op hebt. Het is ook handig dat je de grootte kan veranderen van de bril, maar dit verwacht ik tegenwoordig op elk model. De kwaliteit van de bril is goed. Door de ‘Thick poly’ lenzen zijn je ogen goed beschermd tegen condens, rook, BB’s etc. Deze bril is voldoet aan de regels en mag daarom dus gebruikt worden voor airsoft. Om de ventilator te kunnen gebruiken moet er gebruikt gemaakt worden van AA batterijen. Deze zijn niet inbegrepen bij het product.

+ Strak design
+ Verstelbaar
+ Veilig (Ook belangrijk)
+ Geen open plekken.
+ Gebruikt AA batterijen

– Batterijen niet inbegrepen

 

Afbeeldingen

 

Extra

Deze bril is niet alleen geschikt voor airsoft, maar ook voor skiën. Je hoort het goed, skiën. Deze bril is te vergelijken met een van de meer exclusieve ski brillen. Met deze bril heb je zelfs op de skipiste geen last van een beslagen bril.

 

Score

Deze bril heeft veel pluspunten en dat de bril ook zeker verdient. De bril kan tegen een stootje, wat ook te verwachten valt van een airsoft bril. Door de ventilator heb je nooit meer last van het beslaan van je bril. Dit is dan ook de voornaamste reden om deze bril te halen. Als je een goedwerkende bril hebt die weinig of niet beslaat dan raad ik je aan om je oude bril gewoon te houden, maar als dat niet het geval is dan raad ik je deze airsoft bril zeker aan. Plus, als je ooit op skivakantie gaat dan kan je deze bril ook gebruiken. Wat vind jij van de bril en wat zijn jou belevingen? Stuur een bericht en laat het ons weten.

Mocht je geïnteresseerd zijn in deze bril klik dan op  Tactical Anti-Fog Goggles.

 

Kyle van Raaij

Jaren lang heb ik airsoft gespeeld met een groep van vijf man. In de jaren heb ik veel geleerd. Met de artikelen die ik schrijf hoop ik jou veel tijd te kunnen besparen zodat jij optimaal airsoft kan spelen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.