Tegenwoordig worden er veel video’s online gezet en dit is grotendeels te danken aan platform genaamd youtube. Het maakt niet uit of je voor je eigen plezier kijkt of voor antwoorden op een vraag. Het is waarschijnlijk op youtube te vinden. Er zijn dus ook airsoft youtubers en daar gaan we het vandaag over hebben. Na het lezen van dit artikel weet je precies naar welke youtube kanalen je moet kijken als je video’s wil zien over airsoft. Let wel op want alle kanalen zijn in het Engels.

 

NOVRITSCH

Laten we beginnen met de bekendste airsoft youtuber van Europa genaamd novritsch. Hij is een jonge youtuber die het liefst de hele dag een sniper gebruikt. Hij heeft zelfs zijn eigen sniper die hij verkoopt in zijn eigen online winkel. zijn video’s zijn grotendeels speelmomenten en vlogs. Ook heeft hij een afspeellijst waarin uitgelegd wordt hoe je sommige dingen moet doen.

 

Silo Entertainment

Silo is een Nederlandse airsoft speler die alle airsoft apparaten wel een keer uitgeprobeerd heeft. Dit is het perfecte kanaal om naar te kijken als je geïnteresseerd bent in airsoft in het algemeen en niet specifiek voor een speelstijl. Silo heeft zelfs een afspeellijst waarin Battlegrounds wordt nagespeeld. Hij heeft meer dan 1000 airsoft games gespeeld dus hij weet genoeg over de airsoft sport. Als je zoveel video’s online hebt staan dan is er altijd wel eentje waar je problemen van krijgt en dit was ook het geval. Raad ik het je aan om video’s van Silo te kijken? Jazeker, ze zijn het zeker waard.

 

Sniperbuddy Fabi

Zoals je kan zien in de naam houdt Fabi ervan om met de sniper op pad te gaan. Het youtube kanaal van Fabi is nog maar één jaar oud maar dat is niet te zien aan de content van het kanaal. Er worden ongeveer twee video’s per maand geüpload dus je youtube account wordt staat niet meteen vol met airsoft video’s als je op Sniperbuddy Fabi zijn kanaal abonneert.

 

House Gamers Airsoft

Als je van leuke video’s houdt dan is dit kanaal iets voor jou.  Dit kanaal is iets minder serieus dan de andere kanalen maar wel veel unieker. Ik kende dit kanaal niet totdat ik ook echt naar kanalen ging zoeken. In de video die ik je laat zien kan je precies zien wat voor een soort kanaal dit is.

 

Dutch The Hooligan

Ook al staat er in de naam dat het een Nederlander is, is het kanaal nog wel in het Engels. Dit is wel een van de weinige kanalen die niet alleen maar snipers gebruiken maar ook echt LMG’s en AEG’s. Dit kanaal is nog niet zo heel bekend maar het is het zeker waard om even een paar video’s te bekijken. Wie weet misschien vind je het wel leuk.

 

Ben jij een airsoft youtuber?

Ben jij een airsoft youtuber of ken je iemand die een airsoft kanaal heeft? Laat het ons weten en wij helpen je om een beetje bekender te worden door jou er in deze lijst erbij te zetten. Hoe kunnen mensen van jou video’s genieten zonder dat ze weten dat dat je kanaal bestaat?

Kyle van Raaij

Jaren lang heb ik airsoft gespeeld met een groep van vijf man. In de jaren heb ik veel geleerd. Met de artikelen die ik schrijf hoop ik jou veel tijd te kunnen besparen zodat jij optimaal airsoft kan spelen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.