Airsoft is al snel een sport waar je veel te veel uitgeeft aan onnodige dingen. Dit probleem heb ik ook en ik heb veel dingen gekocht waar ik niks aan had. Omdat dit holografisch vizier een van de dingen is die ik heb gekocht heb ik besloten om er een review er over te doen zodat jij niet voor verassingen komt te staan. Deze review is niet gesponsord waardoor we een eerlijke review kunnen geven (Net als alle andere reviews op onze site).

In het kort: Dit holografisch vizier is één van mijn favorieten vizieren omdat het doet wat het moet doen en het heeft weinig tot geen onderhoud nodig. Ik speel al twee jaar met dit vizier en ik heb nog geen één keer de batterijen hoeven te vervangen. Door de verschillende mogelijkheden in kleur en felheid is het zeker een aanrader om te kopen. Voor meer detail raad ik het je aan om verder te lezen.

 

Afbeeldingen

 

Mijn ervaring

Ik speel al jaren airsoft en heb al veel verschillende vizieren gehad, maar ik kom altijd weer terug op dit Holografisch vizier. Dit vizier heeft het altijd goed zonder problemen gedaan. Ik speel nu ongeveer twee jaar met dit vizier en ik moet zeggen dat dit mijn favorieten vizier is. Persoonlijk ben ik best wel een lui persoon en wil doe ik het liefst zo min mogelijk aan het onderhouden van mijn airsoft apparatuur. Gelukkig hoef je bij dit vizier bijna nooit de batterijen te vervangen. Ik speel nu al bijna twee jaar met dit vizier en ik heb nog nooit de batterijen hoeven te vervangen (Ik speel ongeveer 1 keer in de twee weken). De grootste reden dat ik dit vizier vroeger had gekocht was omdat ik het vaak gebruikte in computer spellen. Nu ik verschillende vizieren heb geprobeerd weet ik dat ik het in het echt ook fijner vind.

 

Informatie

Er zitten drie knoppen op het vizier. Deze knoppen worden gebruikt om het licht en de kleur aan te passen. De bovenste knop wordt gebruikt om het licht aan te passen. Er zijn 10 verschillende licht levels waaruit je kan kiezen zodat je altijd de juiste felheid hebt. Ik heb gemerkt dat level 5 licht genoeg is voor de meeste situaties.

De twee onderste knoppen worden gebruikt om de kleur te veranderen. De linker knop veranderd de kleur van het vizier in rood en de rechter knop veranderd de kleur van het vizier in de kleur groen. De rode knop is het best voor situaties overdag en de groene knop is het best voor in de avond. Om het apparaat aan te zetten druk je gewoon op één van de drie knoppen en om het apparaat uit te zetten druk je de linker en de rechter knop tegelijk in. Als ik naar een evenement ga dan zet ik op het begin van de dag het vizier aan en op het eind van de dag uit. Het beste is om in de pauze het apparaat uit te zetten maar omdat de batterijen toch heel lang mee gaan doe ik dit meestal niet.

Nog een groot voordeel van dit holografisch vizier is dat het makkelijk op je replica te zetten is en het past op elk 20mm rail. Om het zo realistisch mogelijk te houden hebben ze dit exemplaar 1:1 gebouwd met een echt exemplaar (Echte wapens). Dit vizier is shock bestendig en waterdicht dus daar hoef je je ook geen zorgen over te maken.

 

Voordelen en nadelen

+ Waterdicht
+ Shock bestendig
+ Batterijen gaan super lang mee
+ Lijkt net echt
+ Verschillende kleuren/felheid

– Batterijen niet meegeleverd
– Veel mensen hebben er één

 

Ben jij geïnteresseerd?

Ben jij geïnteresseerd neem dan een kijkje in de winkel. De reden dat we voor dit artikel voor Amazon hebben gekozen is omdat er een goede garantie op zit en het goedkoper is dan als je het in een winkel koopt in Nederland. De prijs kan dan oplopen tot 60 euro. Je moet wel drie dagen wachten voordat het binnen komt omdat het uit Engeland komt maar dat is het zeker waard als je 35 euro wil besparen.

Kyle van Raaij

Jaren lang heb ik airsoft gespeeld met een groep van vijf man. In de jaren heb ik veel geleerd. Met de artikelen die ik schrijf hoop ik jou veel tijd te kunnen besparen zodat jij optimaal airsoft kan spelen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.