Ik speel al jaren airsoft en er gebeuren veel dingen die ik eigenlijk wel had willen opnemen zodat ik ook echt beeldmateriaal bij mijn verhalen heb. Daarom heb ik besloten om een GoPro te kopen zodat ik altijd beeldmateriaal heb. In het begin vond ik het wel even lastig omdat ik helemaal geen idee had hoe z’n GoPro precies werkte, maar gelukkig leer je dat snel. De GoPro waar ik vandaag een review over schrijf is de GoPro Hero 7 Black. Het heeft veel van de functionaliteiten die de White versie ook heeft maar dan net iets beter. Denk aan scherper beeld, meer frames per seconden, batterijduur cetera.

De GoPro HERO 7 is ideaal als je alles op het veld wil opnemen omdat de GoPro lang meegaat zonder de batterij te hoeven vervangen. Dit is natuurlijk ook wel nodig bij airsoft. Je wil niet de hele tijd dat apparaat hoeven te opladen. De GoPro Hero 7 Black kan beeldmateriaal opnemen van 4K. Voor de mensen die hier niet zo veel verstand van hebben: Dit is HEEL scherp. Het apparaat is ook schokbestendig en waterdicht. Dit moet ook wel want de kans dat je struikelt is redelijk groot. Als jij van plan bent om de video’s op YouTube te zetten dan is de GoPro HERO 7 Black een must om te kopen. Je video’s komen er dan prachtig uit te zien. Deze GoPro is ook goed te gebruiken op wintersport.

 

 

Neem een kijkje: GoPro HERO 7 Black (aanrader)
Neem een kijkje: GoPro HERO 7 White

 

Ik speel al jaren airsoft en er gebeuren veel dingen die ik eigenlijk wel had willen opnemen zodat ik ook echt beeldmateriaal bij mijn verhalen heb. Daarom heb ik besloten om een GoPro te kopen zodat ik altijd beeldmateriaal heb. In het begin vond ik het wel even lastig omdat ik helemaal geen idee had […]

GoPro HERO 7

  • Video kwaliteit 9 ★
  • Foto kwaliteit 7.5 ★
  • Batterij 9.3 ★
  • Beeldstabilisatie 8.8 ★
  • Overall rating 8.6 ★
De GoPro HERO 7 is zeker een aanrader! Dankzij de hoge beeldkwaliteit is het mogelijk om mooie en vloeiende video's op te nemen. De GoPro is heel stabiel waardoor het ideaal is voor airsoft of wintersport.
8.6 ★
8.7

Kyle van Raaij

Jaren lang heb ik airsoft gespeeld met een groep van vijf man. In de jaren heb ik veel geleerd. Met de artikelen die ik schrijf hoop ik jou veel tijd te kunnen besparen zodat jij optimaal airsoft kan spelen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.