Het is iedereen zijn droom om geld te verdienen met iets wat je leuk vind, en omdat je op deze airsoft website bent kan ik er vanuit gaan dat airsoft jou hobby is. Het is zeker niet onmogelijk om geld te verdienen met airsoft maar het is ook zeker niet gemakkelijk. Als jij vastberaden bent en je wil meer te weten komen over hoe je geld kan verdienen met airsoft, dan raad ik het je zeker aan om dit artikel te lezen. Wie weet, misschien ben jij wel de nieuwe novritsch!

Neem je GoPro mee

Jij vindt het waarschijnlijk leuk om airsoft te spelen en zoiets moet je delen met de wereld. Neem je GoPro mee en film alles, en dan bedoel ik ook echt ALLES. Wie weet gebeurt er iets leuks wat je niet had willen missen. Na afloop zet je alle video bestanden op je pc en maak je er een leuk filmpje van. Er zijn genoeg gratis programma’s op het internet te vinden om video’s te maken zoals Lightworks, Shotcut, VSDC en HitFilm Express. Nu je een mooie video hebt gemaakt is het tijd om die op het internet te zetten.

Tegenwoordig gebeurt bijna alles online en zoeken mensen manieren om zichzelf te vermaken. Een van deze manieren is het kijken van video’s, en wat is nu leuker dan iemand anders airsoft te zien spelen. De oudere mensen zouden zeggen: Wat is er nou zo leuk aan het kijken van een video van iemand anders die een spel speelt? Terwijl ze zelf wel aan het kijken zijn hoe andere mensen voetbal aan het spelen zijn op tv. Er wordt VEEL online naar z’n video’s gekeken. Dus waarom maak jij daar niet een beetje misbruik van en verdien er wat aan. De beste manier is om de video’s die je maakt op YouTube neer te zetten. Als je ongeveer twee keer per week een video online zet op YouTube dan kan je geld verdienen door de reclames die soms worden afgespeeld voor het kijken. Dit is meestal maar 0.15 cent per reclame maar vergis je niet. als er van de 10 000 mensen ongeveer 1000 een reclame te zien krijgen, dan verdien je toch weer 150 euro. Na mate je dit langer doet worden de kijkcijfers groter en worden de bedragen steeds groter.

Het is goed mogelijk om tienduizenden euro’s te verdienen met YouTube, maar het gebeurt niet zomaar. Het eerste jaar zie je waarschijnlijk weinig resultaat. In het eerste jaar heb ik 5,69 euro verdient. Je moet dus echt vastberaden zijn om wekelijks minimaal 2 video’s online te zetten.

 

Help anderen met hun replica

Als je al veel airsoft hebt gespeeld dan heb je waarschijnlijk ook wel eens een replica verbeterd met een upgrade. Iedereen die dit ooit heeft gedaan weet dat het helemaal niet moeilijk is maar de meeste mensen doen dit liever toch niet zelf. Hierdoor gaan ze naar de winkel en daar moeten ze dan 60 euro betalen voor een upgrade die binnen een half uurtje klaar is. Als jij weet hoe je een replica doet upgraden dan is het misschien een goed idee om er wat geld aan te verdienen. Toen ik begon met airsoft liet ik mijn replica’s upgrade door een hobbyist omdat het gewoon veel goedkoper is. Als er genoeg animo voor is dan kan er een pagina gemaakt worden op deze site waar mensen zichzelf kunnen aanbieden als ‘upgrader’. Laat een bericht achter of mail ons als je hierin geïnteresseerd bent.

 

Koop, upgrade, verkoop

Een replica die geüpgraded is, is veel meer waard dan je zou verwachten, winkels vragen er zelfs 100 euro meer voor. Als jij ervan houdt om replica’s te upgrade dan is dit misschien de manier voor jou om een beetje geld te verdienen aan airsoft. Koop een goedkope replica en upgrade het apparaat helemaal. De waarde van de replica wordt in de meeste gevallen verdubbeld! Je kan deze manier ook combineren met de vorige manieren.

Bijvoorbeeld:
– Je kan video’s maken hoe je de replica’s doet upgrade, testen.
– Je kan andere mensen helpen met hun replica, als je even tijd hebt kan je zelf replica’s kopen en upgraden.

 

Kyle van Raaij

Jaren lang heb ik airsoft gespeeld met een groep van vijf man. In de jaren heb ik veel geleerd. Met de artikelen die ik schrijf hoop ik jou veel tijd te kunnen besparen zodat jij optimaal airsoft kan spelen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.