Toen ik begon met airsoft had ik geen plate carrier maar een airsoft vest moet vaste zakken erin, dit is handig voor de beginnende airsoft speler maar voor de meer fanatieke airsoft speler is het beter om een plate carrier te hebben. In deze review gaan we kijken wat mijn favoriete plate carrier nou zo uniek maakt en waarom je zou moeten overwegen om er één te kopen.

Dit is een advanced plate carrier en is speciaal gemaakt voor airsoft speler die al vaker gespeeld hebben en een goede plate carrier wil. Voor een advanced plate carrier betaal je ongeveer 90 tot 99 euro afhankelijk van de kleur. De kwaliteit is beter dan de meeste plate carriers. Voor meer informatie raad ik ja aan om verder te lezen.

 

Wat is een plate carrier?

Een plate carrier is een tactisch vest dat gebruikt wordt om ammunitie, granaten, pistolen en meer mee te nemen het veld in. Dit lijkt op een normaal leger vest maar het heeft een heel groot verschil, je kan zelf bepalen waar alles komt te staan. Je kan zelf kiezen waar alle zakken moeten komen en kan ze ook weer makkelijk eraf halen. Op deze manier heb je geen lege of onnodige zakken. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om er 6 ammunitie zakken op te doen. Dit was het eerste wat ik deed aangezien ik nog geen “granaten” had. In deze zakken had ik high-caps gedaan. Ik heb 3 evenementen geen BB’s hoeven bijvullen.

 

Afbeeldingen

 

Plate carrier

Deze plate carrier kan helemaal aangepast worden zodat deze optimaal gedragen kan worden. Bij je schouders heb je twee mogelijkheden om je plate carrier aan te passen, helemaal vooraan en aan de bovenkant. Doordat er één aan de voorkant zit is het makkelijk aanpasbaar als je de plate carrier aan hebt. Aan de zijkant heb je ook twee mogelijkheden om de grootte aan te passen. Deze kan je ook los maken zodat je makkelijk de plate carrier aan kan doen zonder moeilijk te doen.

Bij de meeste plate carriers heb je het probleem dat het te klein is waardoor grotere mensen minder keuzes hebben. Gelukkig is dit bij deze plate carrier niet het geval! Nog een groot plus punt is dat je er magazijn zakken bij krijgt zodat je deze er niet apart bij hoeft te kopen.

 

Beoordeling

– Prijzig
 Voor de meer ervaren airsoft speler

+ Kan gebruikt worden voor airsoft, paintball, jagen of schiet training.
+ Magazijn zakken worden meegeleverd ( let op : Dit kan in de toekomst veranderen).
+ Grootte is aanpasbaar waardoor het perfect is voor grote mensen
Uitstekende kwaliteit

Ben jij geïnteresseerd in deze plate carrier? Neem dan een kijkje in de winkel.

Kyle van Raaij

Jaren lang heb ik airsoft gespeeld met een groep van vijf man. In de jaren heb ik veel geleerd. Met de artikelen die ik schrijf hoop ik jou veel tijd te kunnen besparen zodat jij optimaal airsoft kan spelen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.