De Acetech AC6000 is een chronometer die gebruikt wordt om replica’s te testen op FPS en Joules. Voordat je met een airsoft match mee mag doen moet je replica gecontroleerd worden, dit wordt gedaan met een chronometer. Je schiet er doorheen en je krijgt te zien hoe hardt jouw replica precies schiet. Er zijn veel soorten chronometers op de markt die allemaal verschillend werken en het is belangrijk dat je de juiste kiest. Na het lezen van deze review weet je precies wat de plus- en minpunten zijn.

 

Scherm informatie

Het belangrijkste van een chronometer is dat het de juiste informatie doet aantonen. Voor airsoft moet je vooral kijken naar de FPS en Joules en deze zijn er natuurlijk gewoon op te vinden. Door de drukknoppen te gebruiken kan je navigeren door verschillende standen. Wat echt uitspringt bij deze chronometer is dat het een stand heeft die snelle schoten achter elkaar kan meten. Je krijgt dan een hele lijst te zien met hoe hard je schoot.

 

Voor wie is deze chronometer?

Je denkt al snel dat een chronometer alleen voor airsoft bedrijven zijn maar dit is helemaal niet waar. Ik zou bijna zeggen dat iedereen die airsoft speelt wel een chronometer zou moeten hebben. Als je ooit je replica doet upgraden dan kan je meteen meten hoe hardt het apparaat schiet, of misschien heb je een nieuwe replica besteld en wil je weten hoe hardt die nou precies schiet. Het zou je maar voorkomen dat je er pas op het evenement achter komt dat je replica te hard schiet.

 

Waar koop ik er een?

Er zijn niet veel winkels waar je een chronometer kan kopen. En dan vooral de Acetech AC6000 chronometer niet. Wat wij belangrijk vinden bij het kopen van een chronometer is dat er garantie op moet zitten, de verzendduur moet niet te lang zijn en het moet de Acetech AC6000 zijn omdat dat momenteel de beste is die er te vinden is. Daarom hebben wij gekozen voor Amazon UK. Het verzenden duur ongeveer 3 tot 5 dagen maar het voldoet wel aan al onze eisen.

 

Het product: Acetech AC6000 Chrono

 

De Acetech AC6000 is een chronometer die gebruikt wordt om replica’s te testen op FPS en Joules. Voordat je met een airsoft match mee mag doen moet je replica gecontroleerd worden, dit wordt gedaan met een chronometer. Je schiet er doorheen en je krijgt te zien hoe hardt jouw replica precies schiet. Er zijn veel […]

Acetech AC6000 Chrono review

  • Uiterlijk 9 ★
  • Scherminformatie 9 ★
  • Batterij 8.6 ★
  • Sensor 10 ★
  • Overall rating 9.1 ★
Deze chronometer is zeker aan te raden. Het apparaat ziet er niet alleen goed uit maar geeft ook super nauwkeurige informatie terug. Er zitten veel opties waardoor je nooit het gevoel hebt iets te missen!
9.1 ★
9.2

Kyle van Raaij

Jaren lang heb ik airsoft gespeeld met een groep van vijf man. In de jaren heb ik veel geleerd. Met de artikelen die ik schrijf hoop ik jou veel tijd te kunnen besparen zodat jij optimaal airsoft kan spelen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.