Iedereen kan airsoft spelen, maar echt goed worden is alleen voor de mensen bestemd die zichzelf ook echt willen verbeteren. Je kan je airsoft speelstijl gigantisch verbeteren als je de tactieken van het boek doet toepassen en ik zal je uitleggen waarom. Oorlog is niets nieuws en het bestaat al eeuwen lang. In die eeuwen hebben ze tactieken bedacht die ze deden toepassen tijdens gevechten. Maar nu komt het mooie stuk, de tactieken zijn zeer goed toe te passen bij airsoft.

Het boek ‘The art of war’ kan je zien als een handleiding die ook echt leuk is om te lezen. De tactieken van een Chinese generaal genaamd Sun Tzu worden in het boek beschreven en uitgelegd. Elk hoofdstuk gaat over een andere tactiek of denkstijl. Alles wat beschreven wordt in het boek kan je gebruiken bij airsoft, het bedrijfsleven, paintball en oorlogsvoering. Een generaal uit America gebruikt zelfs de tactieken die in het boek beschreven zijn! Dat wil wat zeggen.

 

Engelstalig boek: The Art of War – the Ancient Classic (aanrader)
Nederlandstalig boek:The Art of War – Nederlandstalig

 

Iedereen kan airsoft spelen, maar echt goed worden is alleen voor de mensen bestemd die zichzelf ook echt willen verbeteren. Je kan je airsoft speelstijl gigantisch verbeteren als je de tactieken van het boek doet toepassen en ik zal je uitleggen waarom. Oorlog is niets nieuws en het bestaat al eeuwen lang. In die eeuwen […]

The art of war - the Ancient Classic

  • Leesbaarheid 9 ★
  • Inhoud/ lengte 8.5 ★
  • Toepasbaar bij airsoft 10 ★
  • Overall rating 9.1 ★
The art of war is een boek waar tactieken worden besproken die toegepast kunnen worden bij airsoft. Het boek is goed leesbaar waardoor je al snel de tijd vergeet als je aan het lezen bent. Als airsoft liefhebber raad ik je het boek zeker aan!
9.1 ★
9.2

Kyle van Raaij

Jaren lang heb ik airsoft gespeeld met een groep van vijf man. In de jaren heb ik veel geleerd. Met de artikelen die ik schrijf hoop ik jou veel tijd te kunnen besparen zodat jij optimaal airsoft kan spelen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.