De A&K M249 PARA LMG is perfect als je een betaalbare maar goed uitgeruste LMG wil hebben. Het apparaat heeft 360 FPS waardoor het niet nodig is om het te upgraden. Omdat het niet nodig is om te upgraden wil niet zeggen dat het niet mogelijk is. Er zijn genoeg mogelijkheden om de LMG te upgraden. De meeste LMG’s worden gebruikt als support replica’s en dat is ook bij deze het geval. Dus als jij van schieten houdt dan is deze replica wellicht iets voor jou. In deze review gaan we het uitgebreid hebben over de kenmerken van de LMG en wat de plus en minpunten zijn.

Let op : Dit product is niet meer verkrijgbaar!

 

Gewicht

LMG’s zijn meestal redelijk zwaar waardoor je aan het eind van een dag airsoft spelen het gevoel hebt dat je een stuk sterker bent geworden. Dit is bij dit exemplaar ook het geval. Deze LMG heeft een volledige metalen constructie waardoor je het gevoel hebt een echt wapen in je hand te hebben. Doordat het metaal is kan je de LMG ook langer gebruiken voordat het kapot gaat. Bij plastic exemplaren kan het zijn dat er een stuk afbreekt als je het apparaat laat vallen. Het gewicht van deze LMG is 6,5 kg.

 

Lengte

Deze LMG heeft een lengte van 63 centimeter en kan handmatig verlengt worden naar 73,5 centimeter mocht je het willen. Deze lengte is goed voor als je naar een outdoor evenement gaat. Indoor gaat ook gewoon prima maar daar is het beter om een sub-machine gun te gebruiken omdat deze korter zijn en je daardoor makkelijker kan draaien.

 

Visueel

Visueel zit deze LMG er perfect uit. De LMG is volledig van metaal waardoor het eruitziet als het echte exemplaar. Als je wel eens Call of Duty hebt gespeeld dan heb je deze LMG waarschijnlijk wel eens gezien. De zwart met groene kleurcombinatie passen goed bij elkaar waardoor er niets op te merken is over hoe het apparaat eruit ziet.

 

 

Magazijn

Standaard krijg je een 3000rd Electric Winding Box Magazijn als je deze LMG koopt. Maar het is ook mogelijk om een M14 Magazijn te gebruiken waardoor je niet vast zit aan één magazijn soort. We weten allemaal dat magazijnen duur kunnen zijn dus dit was een aangename verassing. In de onderstaande afbeelding kan je zien hoe het eruitziet als je een M14 magazijn gebruikt.

 

Kenmerken

Prijs : 352 euro
Gewicht : 6.5 kg
Lengte : 62 cm – 73.5 cm
Inner Barrel : Ongeveer 370 mm
Hop up : Verstelbaar
Modes : Safe, volledig automatisch, Burst kan erop gezet worden.
FPS : 360 FPS (FPS is makkelijk verstelbaar)
Magazijn : 3000rd Electric Winding Box Mag / M14 Magazijn
Constructie : Volledig metaal
Rail : voorkant

Kyle van Raaij

Jaren lang heb ik airsoft gespeeld met een groep van vijf man. In de jaren heb ik veel geleerd. Met de artikelen die ik schrijf hoop ik jou veel tijd te kunnen besparen zodat jij optimaal airsoft kan spelen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.